Termeni si conditii generale

Accesarea si folosirea acestui site, implicit plasarea unei comenzi, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. QComputing.ro este detinut si operat in totalitate de SC 3M Solutions&Investments SRL

Informatii despre produse

QComputing.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine caracteristicile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor. In cazul in care anumite produse nu sunt pe stoc, acest lucru este clar stipulat in comanda dumneavoastra, iar termenul de livrare estimat este de 14 zile de la plasarea comenzii.

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA 19%. Pentru comenzi mai mari de 600.00 RON (TVA incl)  livrarea este asigurată gratuit. Pentru comenzi mai mici de 600.00 RON (TVA incl) taxa de livrare aferentă va fi afișată în coșul de cumpărături și în rubrica aferentă totalului.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si este disponibilă în contul dvs de client - sectiunea "Facturile mele" - odată cu expedierea produselor. Comenzile plasate in zilele de luni pana vineri, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza cel tîrziu următoarea zi lucratoare. Comenzile plasate sambata, duminica sau in sarbatorile legale sunt expediate in a doua zi lucratoare imediat urmatoare (de ex o comanda plasata sambata este expediata marti). In perioadele cu un numar ridicat de comenzi (sarbatorile de iarna, etc) comenzile pot fi procesate cu o intarziere de 1 zi lucratoare fata de normal.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si 3M Solutions&Investments SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca 3M Solutions&Investments SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

3M Solutions&Investments  SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor respective.

Politica de retur

Este dreptul dvs de consumator să returnați produsul comandat în termen de maxim 14 zile de la livrare. Taxele de curierat aferente returnării produsului revin în sarcina dvs. Odată ce am primit produsul și acesta nu prezintă urme de deteriorare, suma aferentă va fi restituită numai pe cardul folosit pentru plasarea comenzii inițiale - nu se pot accepta modificări de orice natură. Vă recomandăm să alegeți servicii de curierat cu asigurarea conținutului. Nu suntem responsabili de produsele deteriorate în tranzit și nu putem procesa retururi pentru acestea. 

Produsele din categoria Ochelari VR includ pachete software, muzică și filme care nu sunt acoperite de dreptul de retur în 14 zile. La discreția noastră, returul va fi acceptat cu condiția ca respectivele pachete să nu fi fost folosite mai mult de 2 ore.

Dreptul de retur nu se aplică pentru categoriile software și media cu livrare digitală.

Dreptul de retur se aplica in mod legal doar achizitiilor efectuate de catre persoane fizice. Acceptarea unui retur solicitat de catre o persoana juridica este la latidunea £M Solutions&Investments SRL.

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Confidentialitatea datelor personale

QComputing.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre QComputing.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor. Datele personale sunt transferate catre terti doar in scopul onorarii contractului cu utilizatorul (livrare, procesarea platii). Mai multe informatii pot fi gasite accesand Protectia datelor Personale .

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

3M Solutions&Investments SRL

 • Sediu social: Cart Stefan cel Mare 35, Sacele, Jud Brasov, 505600
 • Email: contact@qcomputing.ro ; contact@3msolutions.ro
 • Tel: 0373784806
 • Reg. Com: J8/1740/2017
 • Cod fiscal: 37334301